top of page

Over ons

Smart AI Solutions is een dynamisch adviesbureau met experts op het gebied van machine learning en kunstmatige intelligentie. Ons doel is om maatschappelijke bedrijven en organisaties te helpen waarde te halen uit toegepaste kunstmatige intelligentie en machine learning oplossingen.

Wij kwamen er gaandeweg achter dat deze complexe technologie niet goed bereikbaar is voor maatschappelijke organisaties die de voordelen van kunstmatige intelligentie en machine learning kunnen gebruiken voor maatschappelijk oplossingen. Dat vormde de basis om Smart AI Solutions op te richten, een AI & Machine Learning advies bureau met een focus op maatschappelijke oplossingen.

 

Onze ervaring is zeer breed, we hebben diepgaande kennis van zowel de technische als strategische aspecten van kunstmatige intelligentie en machine learning. Organisaties gebruiken onze expertise voor het creëren van geavanceerde modellen op basis van kunstmatige intelligentie en machine learning technologie, het ontwikkelen van schaalbare AI & Machine Learning infrastructuren, strategisch advies over het uitrollen van initiatieven voor kunstmatige intelligentie of gespecialiseerde trainingsprogramma's. Verder voeren we ook kwaliteitsaudits uit van machine learning en kunstmatige intelligentie-algoritmen. In deze audits analyseren wij algoritmen op verborgen bronnen van bias en kwaliteitsnormen. 

smartai.jpg
bottom of page