top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSmart AI Solutions

Smart AI Solutions is als een van de laatste bedrijven uitgekozen door de provincie Zuid-Holland

Smart AI Solutions is door de provincie Zuid-Holland uit meer dan 30 bedrijven uitgekozen om een IoT oplossing uit te werken en te implementeren die het mogelijk maakt om automatisch het aantal omwentelingen van molens bij te houden.


Op dit moment moeten boeren handmatig elk jaar de telling van het aantal omwentelingen van molens door geven aan de provincie. Dit is een erg omslachtig en foutgevoelig proces.

Wij hebben een oplossing ontworpen het mogelijk maakt om effectief, simpel en schaalbaar het aantal omwentelingen van honderden molens verspreid over de hele provincie in real-time bij te houden. Onze oplossing maakt gebruikt van magnetische sensoren die verbonden zijn met het LoraWAN netwerk.


Op basis van de data die wij via de sensoren binnen krijgen kunnen wij vervolgens deep learning modellen trainen die bijvoorbeeld kunnen voorspellen of de sensoren nog goed functioneren. Ook kunnen wij real-time bijhouden welke molens actief zijn, om op basis hier van toeristische stromen te sturen.


Wij zijn enorm verheugd met deze uitverkiezing en wij kijken er naar uit om onze technische oplossing aan te scherpen om onze oplossing zo kosteneffectief en schaalbaar mogelijk te ontwerpen.

31 weergaven0 opmerkingen

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page